2012. április 25., szerda

Szünet

 Sziasztok!

Gondolom, mindenki olvasta már a címet:) Sajnálom, hogy ezt kell tennem, de muszáj. Nincs sem időm, sem energiám írni. Nem tudom, mennyi ideig fog tartani, de igyekszem. Tele vagyok programokkal, minden nap hat után érek haza, és még tanulnom is kell, mert ugye itt vannak a nyakamon az év végi vizsgák, a francia verseny, a zongoraverseny, és persze az év végi hajtás a kitűnőért. Sajnálom.

7 megjegyzés:

  1. Szia!
    Sajnálom a szünetet, és remélem nem fog (annyira) sokáig tartani!!! :) Sok sikert a versenyekhez, vizsgákhoz és a jó jegyekhez! :)

    VálaszTörlés
  2. Hally.
    Komolyan kár, hogy szünetelsz de megértem... én is át éltem ezt. Csak tanulj nyugodtan készülj a vizsgákra a jegyekre a versenyre. Sok energiát, kitartás kívánok hozzá. :D

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Először meglepődtem, de megértem, nálam is nagy a hajtás. Sok sikert!
    Puszi:
    Silivren

    Ui.: Bocsi, de én nem írom bele, hogy siess. Szerintem az ember ezt akarja ilyenkor a legkevésbé hallani:)

    VálaszTörlés
  4. Szia!!!!!!!!
    Meg értünk az év vége felé én is fáradt szoktam lenni pl.: két hét múlva elutazok. És bocsánatot kérek amiért a utóbbiak hoz nem írtam,de mindegyik nagyon tesztek.
    Puszi Lilla XD
    U.i:És pihend ki magad!!!

    VálaszTörlés
  5. Nah én aztán megértelek drágaság, bár nagyon sajnálom, mert a te írásod volt az én heti 2perc békém, de majd kibírom valahogy. Sok sikert neked is mindenhez, majd gondolok rád, mikor érettségizem.. ;) :P

    Pussz <3U és akár akarod, akár nem hallani, de siess!!!! :DD

    VálaszTörlés
  6. Szia! :)
    Tudom, hogy ez milyen érzés és néhol rossz, meg jó is, mert így egy kicsit jobban odafigyelhetsz a többi dolgodra is a rossz pedig az, hogy nem olvashatjuk a fejezeteidet :( De nyugi, mert megvárunk, hiszen eddig is itt voltunk neked, akkor ezek után is itt leszünk ;) Tehát tessék lassan és okosan tanulni, meg felkészülni a versenyekre :) Meg persze azért egy kicsit pihenj is hiszen jön majd a jó idő ;)
    Mi itt leszünk, vagyis én :)
    Az utóbbi időben a blogspot nem engedett be :S És mire végre kijátszottam csórikámat egy csomó mindenről maradtam le :O Viszont így befogom pótolni a fejezeteidet is :) Inkább nem fogok kijelentkezni X3
    Nem is untatlak, vigyázz magadra és várunk újból, feltöltődve és sikerekkel :)
    Puszi(LLL)

    VálaszTörlés
  7. Ó, jesszus jesszus jesszus. Annyira tetszik maga a... történet! A minden! Bevallom én nem láttam a Holdhercegnót, így a fantáziámat szabadon engedhettem. De ez a vég... az hogy nem derül ki hogy mi történek, hát én tomboltam egy keveset. Félek, hogy nagyon összevesznek, és Cathrine túl makacs ahhoz hogy elmondja amit akart. Jaj, annyira féltem őket! Na és Brandon. Egy pofont lekevertem volna neki már rég az biztos. :)
    puszi Gréti

    VálaszTörlés

Ha elolvastad a bejegyzést, akkor biztosan van róla valamiféle véleményed... Nekem nagyon sokat számít, mit gondolsz róla, ezért ha én már szenvedtem vele, és megírtam, azért, hogy Te elolvashasd, akkor légyszíves tisztelj meg annyival, hogy leírod nekem, hogy tetszik-e, vagy sem... :) Előre is köszönöm...:)